• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Α.Δ., Φοιτήτρια

Τα κιλά δεν αποτελούσαν ποτέ λόγος ανησυχίας για μένα, ούσα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης και κάτοικος επαρχίας. Ταυτόχρονα, η σωματική διάπλαση ήταν αυξημένη με αποτέλεσμα να έχω εξοικειωθεί με μια πιο εύρωστη εικόνα σώματος. Ο αθλητισμός ήταν για μένα η βασική μου βοήθεια και δευτερευόντως η σωστή διατροφή, η οποία όμως βασίζονταν στα πρότυπα της Μεσογειακής διατροφής.

Ωστόσο, όταν οι μαθητικές υποχρεώσεις αυξήθηκαν, αναγκάστηκα να μειώσω κατά πολύ τον αθλητισμό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αργή, αλλά σταθερή αύξηση των κιλών μου. Αυτό συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια του πρώτου έτους φοίτησης, που με βρήκε μακριά από το σπιτικό φαγητό. Έτσι, όταν απευθύνθηκα στην κυρία Μπαμπαρούτση είχα μια μικρή άρνηση στο να πάρω την επιπλέον βοήθεια της άσκησης και είχα ανάγκη κυρίως να βελτιώσω τις διατροφικές μου συνήθειες. Ευτυχώς, πέρα από το επιστημονικό κομμάτι η κυρία Ειρήνη μου έδωσε λύσεις προσαρμοσμένες στην φοιτητική μου ζωή, με αποτέλεσμα να καταφέρω να χάσω 30 κιλά. Όμως στη πορεία, τα μικρά χρονικά διαστήματα στασιμότητας με έβαλαν στη διαδικασία να επιταχύνω τη διαδικασία με τη βοήθεια της άσκησης. 

Πλέον, μαγειρεύω και γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα και έχω εκπαιδευτεί τόσο καλά που πλέον μου είναι εύκολο να διορθώνω τις όποιες ατασθαλίες κάνω κατά καιρούς… και ο επόμενος στόχος συνεχίζεται μιας και η συντήρηση είναι το επόμενο στοίχημά μου….

Αφήστε μια απάντηση