• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Υπηρεσίες

Δοκιμάστε σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους

Υπηρεσίες

Καθημερινή Δραστηριότητα

Τι πραγματικά χρειάζεσαι ;

Η επιστημονική γνώση και εμπειρία, η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων, η σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά κυρίως ο προσανατολισμός στον παράγοντα «άνθρωπο» είναι αυτά που κάνουν το «Θερμίδα» μοναδικό και εγγυώνται την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος διατροφής, που συνιστά τη βάση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

kw-blog-three

Σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής Συμπεριφοράς

Η σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς σε συνδυασμό με την άσκηση, να αποτελέσουν συμμάχους υγείας και ευεξίας στη ζωή όλων μας.

kw-blog-two

Η εξατομικευμένη διατροφή και άσκηση

Πεποίθησή μας είναι ότι η εξατομικευμένη διατροφή και άσκηση μπορούν να αποτελέσουν τους συμμάχους μας στο σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής, αλλά παράλληλα να βελτιώσουν την απόδοσή μας στην εργασία αλλά και στην άσκηση, η οποία κρίνεται στη λεπτομέρεια.

Τι σας παρέχουμε

Γιατί να επιλέξετα εμάς

Πάρτε μια γεύση απο το τρόπο που εργαζόμαστε και παρέχουμε τις υπηρεσίες έτσι ώστε να έχουμε ορατά αποτελέσματα

Αρχική Αξιολόγηση και καταγραφή πλήρους Ιστορικού

Πλήρης καταγραφή μετρήσεων και αρχικά σημεία αναφοράς

Μελέτη στο προφίλ και στις ιδιαιτερότητες

Τακτική καθοδήγηση και ελεγχος προόδου

Συμπληρωματικές μέθοδοι για ενεργοποίηση μεταβολισμού

Πρόγραμμα Εβδομαδιαίο με ανατροφοδότηση

ΟιΥπηρεσίες μας

Κάθε περίπτωση για το γραφείο “Θέρμίδα” έιναι διαφορετική. Μετά απο αξιολόγηση και καταγραφή ιστορικού αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε κατάλληλα προγράμματα βάσει προφίλ του πελάτη

Κλινική Διατροφή

Τα προβλήματα υγείας όπως η υψηλή χοληστερίνη, ο διαβήτης, το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, καρδιαγγειακές παθήσεις, επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητά μας.

Εργασιακή Διατροφή

Η σωματική και πνευματική απόδοση συνδέονται άμεσα με τη καλή διατροφή. Παρακινώντας και εμπνέοντας το ανθρώπινο δυναμικό σας να ασχοληθεί με τη διατροφή και την υγεία του, μπορείτε να βοηθήσετε στην αύξηση της παραγωγικότητάς του,
την ελαχιστοποίηση των αδειών ασθένειας και την γενικότερη προώθηση της υγείας και της ευεξίας του.

Παιδική και εφηβική διατροφή

Στο ‘Θερμίδα’ γνωρίζουμε ότι όποιο στάδιο ανάπτυξης και αν διανύουν τα παιδιά και οι έφηβοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες διατροφικές προκλήσεις. Αν οι προκλήσεις αυτές δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα θα επηρεάσουν σημαντικά την ενήλικη ζωή τους.

Ενίσχυση γονιμότητας, εγκυμοσύνη, θηλασμός

Στο ‘Θερμίδα’ γνωρίζουμε ότι για να διασφαλίσεις την ισορροπημένη λειτουργία του οργανισμού σου, θα πρέπει να φροντίζεις τη διατροφή σου. Είμαστε εδώ για να βελτιστοποιήσουμε την διατροφική σας πρόσληψη και να σας κάνουμε να αισθάνεστε υπέροχα κάθε μέρα φροντίζοντας να επιλύσουμε πιθανές ορμονικές ή άλλες διαταραχές που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Αθλητική Διατροφή

Θέλετε να αποδίδετε στο μέγιστο, να έχετε μια γρήγορη αποκατάσταση και να αισθάνεστε κυρίαρχος του παιχνιδιού; Σε όποιο επίπεδο και αν είστε, από ερασιτέχνης μέχρι επαγγελματίας, το ‘Θερμίδα’ θα σας δώσει εξειδικευμένες συμβουλές διατροφής και θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για τις δικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την προπόνησή σας και να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Έλεγχος βάρους/Απώλεια Λίπους

Στο ‘Θερμίδα’ ξέρουμε ότι για να πετύχεις και να διατηρήσεις την απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις αυστηρές και εξωπραγματικές δίαιτες. Με απλές πρακτικές και οικονομικές συμβουλές το ‘Θερμίδα’ θα σας διασφαλίσει την υποστήριξη που ταιριάζει στον τρόπο ζωή σας και ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της υγείας σας.

Κλείστε μια Συνεδρία