• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Το γραφειο μας

Το γραφειο μας

Είμαστε η ομάδα του ``Θερμίδα``

Τι είναι αυτό που κάνουμε

Σχετικά με το Θερμίδα

Στα πλαίσια του τριπτύχου Διατροφή – Υγεία – Ευεξία, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα χώρο που να αντικατοπτρίζει αυτή τη φιλοσοφία μας.

Εμπνευσμένοι από το σήμα μας, δημιουργήσαμε έναν χώρο που σαν πρωταρχικό σκοπό έχει να παρέχει στους επισκέπτες μας ένα φιλικό, ασφαλές και ξεκούραστο περιβάλλον, που σε βοηθά να αποβάλεις το στρες της καθημερινότητας.

Παράλληλα καταφέραμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για εμάς, που περνάμε πολλές ώρες της ημέρας εκεί, κάτι πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τους επισκέπτες μας καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσοχή και συγκέντρωση.
Επίσης φροντίσαμε ώστε να λειτουργούμε το γραφείο μειώνοντας όσο το δυνατό περισσότερο το ενεργειακό μας αποτύπωμα, συμβάλλοντας και από την πλευρά μας στο σεβασμό του περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό φροντίσαμε:

  • το γραφείο μας να είναι προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (2 σταθμοί Μετρό και δεκάδες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ), ώστε να μην χρειάζεστε το αυτοκίνητό σας για να μας επισκεφτείτε,
  • να χρησιμοποιήσουμε στη κατασκευή του γραφείου ανακυκλώσιμα υλικά και εξοπλισμό υψηλής ενεργειακής απόδοσης,
  • να ανακυκλώνουμε το χαρτί που παράγουμε όπως και όλες τις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται στο γραφείο μας.

Τέλος σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την αντικατάσταση του φωτισμού μας με ακόμη μεγαλύτερης τεχνολογίας λαμπτήρες LED, προκειμένου να μειώσουμε ακόμη περισσότερο την ενεργειακή μας δαπάνη.

logo thermida

Γνωρίστε την ομάδα

H ομάδα του γραφείου “Θερμίδα” είναι έτοιμη να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για το κάθε πελάτη.

ΟιΥπηρεσίες μας

Ξέρουμε το τρόπο. Απλά πρέπει να μας εμπιστευτείτε και θα εκπλαγείτε

Με προσήλωση και πάθος στο στόχο , παρέχουμε μια σειρά απο υπηρεσίες και τις προσαρμόζουμε σε κάθε περίπτωση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Κλινική Διατροφή

Τα προβλήματα υγείας όπως η υψηλή χοληστερίνη, ο διαβήτης, το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, καρδιαγγειακές παθήσεις, επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητά μας. Η ομάδα του ‘Θερμίδα’ γνωρίζει ότι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση αυτού του προβλήματος, αλλά και στην εξομάλυνση των συμπτωμάτων του. Παρέχουμε λοιπόν ειδικές και εξατομικευμένες συμβουλές, προκειμένου να καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Εργασιακή Διατροφή

Η σωματική και πνευματική απόδοση συνδέονται άμεσα με τη καλή διατροφή.

Παρακινώντας και εμπνέοντας το ανθρώπινο δυναμικό σας να ασχοληθεί με τη διατροφή και την υγεία του, μπορείτε να βοηθήσετε στην αύξηση της παραγωγικότητάς του, την ελαχιστοποίηση των αδειών ασθένειας και την γενικότερη προώθηση της υγείας και της ευεξίας του.

Παιδική και εφηβική διατροφή

Τα παιδιά και οι έφηβοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες διατροφικές προκλήσεις

Στο ‘Θερμίδα’ γνωρίζουμε ότι όποιο στάδιο ανάπτυξης και αν διανύουν τα παιδιά και οι έφηβοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες διατροφικές προκλήσεις. Αν οι προκλήσεις αυτές δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα θα επηρεάσουν σημαντικά την ενήλικη ζωή τους.

Ενίσχυση γονιμότητας, εγκυμοσύνη, θηλασμός

Είμαστε εδώ για να βελτιστοποιήσουμε την διατροφική σας πρόσληψη και να σας κάνουμε να αισθάνεστε υπέροχα κάθε μέρα

Στο ‘Θερμίδα’ γνωρίζουμε ότι για να διασφαλίσεις την ισορροπημένη λειτουργία του οργανισμού σου, θα πρέπει να φροντίζεις τη διατροφή σου. Είμαστε εδώ για να βελτιστοποιήσουμε την διατροφική σας πρόσληψη και να σας κάνουμε να αισθάνεστε υπέροχα κάθε μέρα φροντίζοντας να επιλύσουμε πιθανές ορμονικές ή άλλες διαταραχές που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Αθλητική Διατροφή

Θέλετε να αποδίδετε στο μέγιστο, να έχετε μια γρήγορη αποκατάσταση και να αισθάνεστε κυρίαρχος του παιχνιδιού;

Σε όποιο επίπεδο και αν είστε, από ερασιτέχνης μέχρι επαγγελματίας, το ‘Θερμίδα’ θα σας δώσει εξειδικευμένες συμβουλές διατροφής και θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για τις δικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την προπόνησή σας και να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Έλεγχος βάρους/Απώλεια Λίπους

δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις αυστηρές και εξωπραγματικές δίαιτες.

Στο ‘Θερμίδα’ ξέρουμε ότι για να πετύχεις και να διατηρήσεις την απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις αυστηρές και εξωπραγματικές δίαιτες. Με απλές πρακτικές και οικονομικές συμβουλές το ‘Θερμίδα’ θα σας διασφαλίσει την υποστήριξη που ταιριάζει στον τρόπο ζωή σας και ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της υγείας σας.

To σήμα Του Θερμίδα

Διατροφή – Υγεία – Ευεξία

Στα πλαίσια του τριπτύχου Διατροφή – Υγεία – Ευεξία, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα χώρο που να αντικατοπτρίζει αυτή τη φιλοσοφία μας. Εμπνευσμένοι από το σήμα μας, δημιουργήσαμε έναν χώρο που σαν πρωταρχικό σκοπό έχει να παρέχει στους επισκέπτες μας ένα φιλικό, ασφαλές και ξεκούραστο περιβάλλον, που σε βοηθά να αποβάλεις το στρες της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν «καλές» ή «κακές» τροφές

Το πρωϊνό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας

Μην παραλείπετε γεύματα. Μικρή και συχνή κατανάλωση τροφίμων

Σε κάθε γεύμα επιλέγετε ποικιλία τροφίμων

Τα φρούτα σας «γλυκαίνουν» περισσότερο από τα «γλυκά», δίνοντάς σας ενέργεια

Τα λαχανικά σας χορταίνουν και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα