• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Δ.Ψ., Ιδιωτική Υπάλληλος

“Μετά από πάρα πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να απαλλαγώ οριστικά από τα παραπανίσια κιλά μου, απευθύνθηκα στο γραφείο της κ. Ειρήνης Μπαμπαρούτση με σύσταση και προτροπή της αδελφής μου. Ομολογώ ότι δεν  είχα μεγάλες προσδοκίες.

Το πρόγραμμα, σίγουρα η πιο ισορροπημένη διατροφή που έκανα ποτέ μου,  ήταν προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής και στις προτιμήσεις μου. Η αρχή ήταν επιτυχής ως προς την απώλεια βάρους.  Όσο προχωρούσε ο καιρός όμως, ο οργανισμός μου αντιστεκόταν και ενώ ακολουθούσα κατά γράμμα τις οδηγίες, δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα.   Επιμέναμε όμως στην προσπάθεια και σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα είχα την υποστήριξη της Ειρήνης που προσπάθησε με συνεχείς αλλαγές στο πρόγραμμά μου να «ξεκλειδώσει» τις αντιστάσεις του οργανισμού μου και να καταφέρουμε τελικά να χάσω 20 κιλά.

Το αδυνάτισμα για τους ανθρώπους που δεν τους βοηθάει ο μεταβολισμός τους όπως εγώ, εκτός από επαγγελματική βοήθεια, χρειάζεται υπομονή, προσήλωση στο στόχο αλλά και τη συνειδητοποίηση ότι η «δίαιτα» δεν είναι μία θεραπεία περιορισμένης διάρκειας για να γυρίσει πάλι κάποιος στις παλαιές του συνήθειες. Είναι ένας νέος τρόπος διατροφής που απαιτεί μεν μικρές θυσίες, μας κάνει όμως να νιώθουμε πολύ καλύτερα.

Εκτός από την ικανοποίηση που αισθάνομαι τώρα από τη νέα μου εικόνα, το ευχάριστο είναι ότι αφενός διατηρώ αυτό το βάρος για πάνω από ένα χρόνο και αφετέρου η στάση μου πλέον απέναντι στο φαγητό είναι σίγουρα πιο υγιής. Εύχομαι και ελπίζω να παραμείνει έτσι και ευχαριστώ πολύ την Ειρήνη για τη βοήθειά της σε αυτή την προσπάθεια.”

Αφήστε μια απάντηση