• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Μείνετε δραστήριοι κατά την περίοδο των εορτών. Υπάρχει τρόπος!!!

Η τεχνολογία κατέχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας.

Το ίδιο όμως και η διατροφή, η οποία κατά την περίοδο των διακοπών, και ιδιαίτερα των Χριστουγέννων, είναι πιο «ανορθόδοξη» καθώς είναι πολλά τα γλυκά και τα εδέσματα που σας βάζουν σε πειρασμό.

Έτσι λοιπόν, μπορείτε να μείνετε  κινητοποιημένοι κατεβάζοντας μια από τις πολλές εφαρμογές για κινητά ή για οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, βοηθώντας τον εαυτό σας να είναι σχετικά ενεργοποιημένος. Ταυτόχρονα, υπάρχουν εφαρμογές για να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων, που επιτρέπουν την άμεση ανάλυση των συστατικών των τροφίμων μέσω των barcodes τους, ενώ άλλες πάλι δίνουν τη δυνατότητα να έχετε σε μια πιο απλή γλώσσα, όλες τις διατροφικές πληροφορίες και τις εναλλακτικές προτάσεις.

Οι στόχοι που θέτετε στον εαυτό σας, σας βοηθάνε να είστε ενεργοποιημένοι αλλά και να είστε συνεχώς «oncall» με τις ειδοποιήσεις που παρέχουν. Έχοντας τη δυνατότητα της καταγραφής και καταμέτρησης των θερμίδων που καταναλώνετε, αλλά και των θερμίδων που ξοδεύετε κατά την κίνησή σας, μπορείτε να παραμείνετε πιστοί στο ισοζύγιο των θερμίδων σας, ώστε να πετύχετε τον έλεγχο του βάρους και μαζί με αυτόν, και την καλύτερη διάθεσή σας.

Μια δοκιμή θα σας πείσει για την ευκολία και την αναγκαιότητα τέτοιων εφαρμογών. Κάντε τη τεχνολογία σύμμαχο στη προσπάθειά σας.

Αφήστε μια απάντηση