• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Η Θερμίδα στις “Ποδηλατοδράσεις”

Δείτε τη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Σκάï στις 13:30 την εκπομπή “Ποδηλατοδράσεις"

Η Θερμίδα, στα πλαίσια ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα Διατροφής και Άσκησης, σε διάφορα επεισόδια της εκπομπής, θα αναλύει και θα συμβουλεύει τους τηλεθεατές αξιοποιώντας ως παράδειγμα το διατροφικό πρόγραμμα και την εξέλιξη ενός τηλεθεατή, που θα συμμετάσχει εθελοντικά στην εκπομπή.

Στην εκπομπή της Κυριακής θα γνωρίσουμε την Αθηνά.

Η Αθηνά είναι μια 32χρονη, η οποία αποφασίζοντας να κόψει το κάπνισμα πήρε 10 κιλά και σε συνδυασμό με κάποια επιπλέον κιλά που της είχαν μείνει από την εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νέο,  πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πήρε το ποδήλατό της και τους τελευταίους 4 μήνες μετακινείται στην δουλειά της με αυτό, συνδυάζοντας έτσι την εξοικονόμηση χρημάτων από τις μετακινήσεις της, με τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος και τον έλεγχο του σωματικού της βάρους. Σε καθημερινή βάση ποδηλατεί για 1 ώρα και παράλληλα κάνει προγράμματα Pilates στο γυμναστήριο για να βελτιώσει εκτός από την αερόβια ικανότητά της και τη δύναμη των μυών της.

Δείτε την εκπομπή και παρακολουθήστε τη διαδικασία αξιολόγησης της Αθηνάς, τους στόχους που θέσαμε καθώς και το διατροφικό της πρόγραμμα μέχρι την επόμενη εκπομπή.

Αφήστε μια απάντηση