• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Όραμα και Αποστολή

Όραμα και Αποστολή

Όραμα και Αποστολή

Όραμα και Αποστολή

Το όραμα της Θερμίδα

Το διαιτολογικό γραφείο “Θερμίδα” δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε τομείς υγείας και αθλητικών επιστημών όπως είναι η «Κλινική και Αθλητική Διατροφή», μέσω ολοκληρωμένης παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών διατροφής.

Όραμα:

Να γίνουμε η πρώτη επιλογή στο χώρο της ολοκληρωμένης και επιστημονικά τεκμηριωμένης διατροφικής υποστήριξης.

Αποστολή:

Η σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς σε συνδυασμό με την άσκηση, να αποτελέσουν συμμάχους υγείας και ευεξίας στη ζωή όλων μας.

Με τη σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς των πελατών μας, να τους παρέχουμε τα εφόδια για έναν υγιεινό τρόπο ζωής γεμάτο ενέργεια (δράση) και ευεξία.

Στόχος του «Θερμίδα» είναι η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών διατροφής, ευεξίας και άσκησης.
Στα πλαίσια του τρίπτυχου «Διατροφή, Υγεία, Ευεξία» οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο την σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς των πελατών μας και την υιοθέτηση από αυτούς ενός νέου τρόπου ζωής.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα του «Θερμίδα»;

Πεποίθησή μας είναι ότι η εξατομικευμένη διατροφή και άσκηση μπορούν να αποτελέσουν τους συμμάχους μας στο σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής, αλλά παράλληλα να βελτιώσουν την απόδοσή μας στην εργασία αλλά και στην άσκηση, η οποία κρίνεται στη λεπτομέρεια.

Η επιστημονική γνώση και εμπειρία, η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων, η σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά κυρίως ο προσανατολισμός στον παράγοντα «άνθρωπο» είναι αυτά που κάνουν το «Θερμίδα» μοναδικό και εγγυώνται την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος διατροφής, που συνιστά τη βάση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

logo thermida

Γνωρίστε την ομάδα

H ομάδα του γραφείου “Θερμίδα” είναι έτοιμη να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για το κάθε πελάτη.

ΟιΥπηρεσίες μας

Ξέρουμε το τρόπο. Απλά πρέπει να μας εμπιστευτείτε και θα εκπλαγείτε

Με προσήλωση και πάθος στο στόχο , παρέχουμε μια σειρά απο υπηρεσίες και τις προσαρμόζουμε σε κάθε περίπτωση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Κλινική Διατροφή

Τα προβλήματα υγείας όπως η υψηλή χοληστερίνη, ο διαβήτης, το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, καρδιαγγειακές παθήσεις, επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητά μας. Η ομάδα του ‘Θερμίδα’ γνωρίζει ότι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση αυτού του προβλήματος, αλλά και στην εξομάλυνση των συμπτωμάτων του. Παρέχουμε λοιπόν ειδικές και εξατομικευμένες συμβουλές, προκειμένου να καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Εργασιακή Διατροφή

Η σωματική και πνευματική απόδοση συνδέονται άμεσα με τη καλή διατροφή.

Παρακινώντας και εμπνέοντας το ανθρώπινο δυναμικό σας να ασχοληθεί με τη διατροφή και την υγεία του, μπορείτε να βοηθήσετε στην αύξηση της παραγωγικότητάς του, την ελαχιστοποίηση των αδειών ασθένειας και την γενικότερη προώθηση της υγείας και της ευεξίας του.

Παιδική και εφηβική διατροφή

Τα παιδιά και οι έφηβοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες διατροφικές προκλήσεις

Στο ‘Θερμίδα’ γνωρίζουμε ότι όποιο στάδιο ανάπτυξης και αν διανύουν τα παιδιά και οι έφηβοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες διατροφικές προκλήσεις. Αν οι προκλήσεις αυτές δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα θα επηρεάσουν σημαντικά την ενήλικη ζωή τους.

Ενίσχυση γονιμότητας, εγκυμοσύνη, θηλασμός

Είμαστε εδώ για να βελτιστοποιήσουμε την διατροφική σας πρόσληψη και να σας κάνουμε να αισθάνεστε υπέροχα κάθε μέρα

Στο ‘Θερμίδα’ γνωρίζουμε ότι για να διασφαλίσεις την ισορροπημένη λειτουργία του οργανισμού σου, θα πρέπει να φροντίζεις τη διατροφή σου. Είμαστε εδώ για να βελτιστοποιήσουμε την διατροφική σας πρόσληψη και να σας κάνουμε να αισθάνεστε υπέροχα κάθε μέρα φροντίζοντας να επιλύσουμε πιθανές ορμονικές ή άλλες διαταραχές που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Αθλητική Διατροφή

Θέλετε να αποδίδετε στο μέγιστο, να έχετε μια γρήγορη αποκατάσταση και να αισθάνεστε κυρίαρχος του παιχνιδιού;

Σε όποιο επίπεδο και αν είστε, από ερασιτέχνης μέχρι επαγγελματίας, το ‘Θερμίδα’ θα σας δώσει εξειδικευμένες συμβουλές διατροφής και θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για τις δικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο την προπόνησή σας και να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Έλεγχος βάρους/Απώλεια Λίπους

δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις αυστηρές και εξωπραγματικές δίαιτες.

Στο ‘Θερμίδα’ ξέρουμε ότι για να πετύχεις και να διατηρήσεις την απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις αυστηρές και εξωπραγματικές δίαιτες. Με απλές πρακτικές και οικονομικές συμβουλές το ‘Θερμίδα’ θα σας διασφαλίσει την υποστήριξη που ταιριάζει στον τρόπο ζωή σας και ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της υγείας σας.

To σήμα Του Θερμίδα

Διατροφή – Υγεία – Ευεξίαquisquam

Στα πλαίσια του τριπτύχου Διατροφή – Υγεία – Ευεξία, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα χώρο που να αντικατοπτρίζει αυτή τη φιλοσοφία μας. Εμπνευσμένοι από το σήμα μας, δημιουργήσαμε έναν χώρο που σαν πρωταρχικό σκοπό έχει να παρέχει στους επισκέπτες μας ένα φιλικό, ασφαλές και ξεκούραστο περιβάλλον, που σε βοηθά να αποβάλεις το στρες της καθημερινότητας.