• info@thermida.com
  • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή:12.30 εως 20.30 |Πέμπτη:09.00 εως 17.00

Έλεγχος βάρους/Απώλεια Λίπους

Έλεγχος βάρους/Απώλεια Λίπους

Στο ‘Θερμίδα’ ξέρουμε ότι για να πετύχεις και να διατηρήσεις την απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις αυστηρές και εξωπραγματικές δίαιτες. Με απλές πρακτικές και οικονομικές συμβουλές το ‘Θερμίδα’ θα σας διασφαλίσει την υποστήριξη που ταιριάζει στον τρόπο ζωή σας και ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της υγείας σας.

Η προσέγγισή μας:

Για να εφαρμόσουμε αλλαγές που διαρκούν δεν απαιτείται μόνο η αλλαγή του διαιτολογίου σας. Θα πρέπει πρωτίστως να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε, αντιμετωπίζετε και αισθάνεστε για τις τροφές. Αφού αρχικά αξιολογήσουμε τη σύσταση του σώματος, την κατάσταση της υγείας σας και το μεταβολισμό σας, θα σας παρέχουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Παρέχουμε συνεχόμενη υποστήριξη,
ελέγχοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα την πρόοδό σας και τροφοδοτώντας την υπομονή σας, για να διασφαλίσουμε ότι όποιες προκλήσεις και αν εμφανιστούν θα μπορέσετε να πετύχετε το στόχο σας.
Μαζί μας θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε, προκειμένου να πετύχετε αλλαγές που θα διαρκέσουν και θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.