Το όραμα

Το διαιτολογικό γραφείο ‘Θερμίδα’ δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε τομείς υγείας και αθλητικών επιστημών όπως είναι η «Κλινική και Αθλητική Διατροφή», μέσω ολοκληρωμένης παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών διατροφής.

Όραμα:

Να γίνουμε η πρώτη επιλογή στο χώρο της ολοκληρωμένης και επιστημονικά τεκμηριωμένης διατροφικής υποστήριξης.

Αποστολή:

  1. Η σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς σε συνδυασμό με την άσκηση, να αποτελέσουν συμμάχους υγείας και ευεξίας στη ζωή όλων μας.
  2. Με τη σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς των πελατών μας, να τους παρέχουμε τα εφόδια για έναν υγιεινό τρόπο ζωής γεμάτο ενέργεια (δράση) και ευεξία.

Στόχος του «Θερμίδα» είναι η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών διατροφής, ευεξίας και άσκησης. Στα πλαίσια του τρίπτυχου «Διατροφή, Υγεία, Ευεξία» οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο την σταδιακή τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς των πελατών μας και την υιοθέτηση από αυτούς ενός νέου τρόπου ζωής.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα του «Θερμίδα»;

Πεποίθησή μας είναι ότι η εξατομικευμένη διατροφή και άσκηση μπορούν να αποτελέσουν τους συμμάχους μας στο σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής, αλλά παράλληλα να βελτιώσουν την απόδοσή μας στην εργασία αλλά και στην άσκηση, η οποία κρίνεται στη λεπτομέρεια.

Η επιστημονική γνώση και εμπειρία, η εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων, η σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά κυρίως ο προσανατολισμός στον παράγοντα «άνθρωπο» είναι αυτά που κάνουν το «Θερμίδα» μοναδικό και εγγυώνται την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος διατροφής, που συνιστά τη βάση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.