Το γραφείο μας

Στα πλαίσια του τριπτύχου Διατροφή – Υγεία – Ευεξία, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα χώρο που να αντικατοπτρίζει αυτή τη φιλοσοφία μας. Εμπνευσμένοι από το σήμα μας, δημιουργήσαμε έναν χώρο που σαν πρωταρχικό σκοπό έχει να παρέχει στους επισκέπτες μας ένα φιλικό, ασφαλές και ξεκούραστο περιβάλλον, που σε βοηθά να αποβάλεις το στρες της καθημερινότητας.

Παράλληλα καταφέραμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για εμάς, που περνάμε πολλές ώρες της ημέρας εκεί, κάτι πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τους επισκέπτες μας καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσοχή και συγκέντρωση.

Επίσης φροντίσαμε ώστε να λειτουργούμε το γραφείο μειώνοντας όσο το δυνατό περισσότερο το ενεργειακό μας αποτύπωμα, συμβάλλοντας και από την πλευρά μας στο σεβασμό του περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό φροντίσαμε:

  1. το γραφείο μας να είναι προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (2 σταθμοί Μετρό και δεκάδες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ), ώστε να μην χρειάζεστε το αυτοκίνητό σας για να μας επισκεφτείτε,
  2. να χρησιμοποιήσουμε στη κατασκευή του γραφείου ανακυκλώσιμα υλικά και εξοπλισμό υψηλής ενεργειακής απόδοσης,
  3. να ανακυκλώνουμε το χαρτί που παράγουμε όπως και όλες τις συσκευασίες που χρησιμοποιούνται στο γραφείο μας.

Τέλος έχουμε σχεδιάσει και θα υλοποιήσουμε σύντομα την αντικατάσταση του φωτισμού μας με ακόμη μεγαλύτερης τεχνολογίας λαμπτήρες LED, προκειμένου να μειώσουμε ακόμη περισσότερο την ενεργειακή μας δαπάνη.

Grafeio1.png Grafeio2.png Grafeio3.png Grafeio4.png Grafeio5.png Grafeio6.png

Επικοινωνία >